Cea mai sexy telecomanda universala din lume, Logitech Harmony One

1.804 ori
<b>Cea mai sexy telecomanda universala din lume, Logitech Harmony One</b>Harmony One este cea mai noua telecomanda universala din seria celor de la Logitech gandita pentru a multumi orice consumator. One reprezinta o cale de mijloc intre modelul high-end Harmony 1000 si modelele low-end. Cel mai important avantaj al lui One il...

Harmony One este cea mai noua telecomanda universala din seria celor de la Logitech gandita pentru a multumi orice consumator. One reprezinta o cale de mijloc intre modelul high-end Harmony 1000 si modelele low-end.

Cel mai important avantaj al lui One il reprezinta forma, in comparatie cu varianta 1000. Deja stilul "caramida" este ultra-demodat in acest domeniu, nemaifiind agreat de catre public. Consumatorul are nevoie de ceva "light", sexy si care sa se potriveasca in mana sa, ca o manusa. Harmony One include un display color touch cu diagonala de 2.2 inch, care poate fi programat dupa pofta inimii utilizatorului.

Telecomanda universala include o baterie lithiu-ion si soseste cu un dock de incarcare. Varianta neagra a acestui model place ochiului oricarui consumator, deoarece avem de-a face cu un gadget extrem de sexy, in vreme ce softul de instalare Logitech face intregul proces de control un inlocuitor placut pentru orice telecomanda (maxim 15 simultan). Harmony One este disponibil la pretul de 250 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×