Zvonuri despre telefonul cu 2 display-uri de la Apple

Autor:  | Publicat în:  Zvon 1.250 ori
<b>Zvonuri despre telefonul cu 2 display-uri de la Apple</b>Ne-am obisnuit deja ca in aceasta perioada a anului, zvonuri despre noile terminale si servicii sa fie prezentate de catre Apple in cadrul showului MacWorld, care va avea loc saptamana viitoare. In urma cu un an iPhone a fost starul evenimentului,...

Ne-am obisnuit deja ca in aceasta perioada a anului, zvonuri despre noile terminale si servicii sa fie prezentate de catre Apple in cadrul showului MacWorld, care va avea loc saptamana viitoare. In urma cu un an iPhone a fost starul evenimentului, handsetul fiind confirmat, in sfarsit. In acest an, conform ultimelor zvonuri, vom vedea un MacTouch preluand coroana popularitatii.

Confom unei serii de informatii in care nu ar trebui sa avem prea multa incredere, MacTouch va fi un terminal dual-screen, in stil laptop, combinand proprietatile unui Apple MacBook cu cele ale unui iPhone. Pe lista de specificatii ale acestui MacTouch se vor afla 2 display-uri widescreen cu diagonale de 9 inch si suport pentru sistemul multitouch, dar si un SSD (Solid State Drive). Handsetul va rula aplicatii Mac OS X, in modul dual screen, in vreme ce unul dintre display-uri devine o tastatura virtuala si un touchpad.

Vom vedea si o versiune multi-touch a celebrului iPhoto pe acest terminal, plus suport pentru Bluetooth 802.11 b/g, USB 2.0, optic/analog, audio in/out sau microfon si difuzoare incluse. Toate zvonurile despre acest misterios telefon vin din directia lui Steve Jobs, destul de misterios cand vine vorba de un rival al lui iPhone produs chiar de catre compania sa. Nu cunoastem inca o lista completa si confirmata de specificatii tenice ale acestui terminal special, dar acestea vor fi disponibile impreuna cu data sa de lansare, in urmatoarele luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×