HTC postează un nou teaser pentru One M9, cu motto-ul

1.042 ori
<b>HTC postează un nou teaser pentru One M9, cu motto-ul</b>HTC a postat pe Twitter un nou teaser cu privire la viitorul său telefon flagship, HTC One M9, care va debuta &icirc;n cadrul unui eveniment dedicat la MWC 2015, pe 1 martie. Teaserul e foarte scurt şi nu dezvăluie vreo funcţie a telefonului, ci doar...

HTC a postat pe Twitter un nou teaser cu privire la viitorul său telefon flagship, HTC One M9, care va debuta în cadrul unui eveniment dedicat la MWC 2015, pe 1 martie. Teaserul e foarte scurt şi nu dezvăluie vreo funcţie a telefonului, ci doar un motto: "Let Them Stare" (Lasă-i să se holbeze).

El vine în continuarea unor teasere precedente, sub acelaşi motto şi la final este menţionat şi "The New HTC One", care nu m-ar mira să fie numele final al produsului, în ciuda faptului că M9 e deja în conştiinţa publicului. HTC va oferi streaming live de la evenimentul sau din Barcelona, începând cu ora 17:00 a României. Ce am remarcat la acest teaser e ca exista un material violet în spate, care face valuri şi o floare care pare a fi o orhidee.

Poate că vom primi noi funcţii foto speciale, sau poate cine ştie un nou serviciu de socializare bazat pe fotografiere, sub forma unei evoluţii a lui Zoe. Ce ştim un pic mai sigur e că handsetul va avea procesor Snapdragon 810 şi 3 GB RAM, plus o carcasă metalică rotunjită şi difuzoare stereo frontale puternice. Camera de 20 de megapixeli cu senzor Toshiba şi bliţ dual LED e cu siguranţă un aspect pe care abia aşteptam să îl vedem dezvoltat la lansare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×