HTC postează un nou teaser pentru One M9, cu motto-ul

Autor:  | Publicat în:  HTC 984 ori
<b>HTC postează un nou teaser pentru One M9, cu motto-ul</b>HTC a postat pe Twitter un nou teaser cu privire la viitorul său telefon flagship, HTC One M9, care va debuta &icirc;n cadrul unui eveniment dedicat la MWC 2015, pe 1 martie. Teaserul e foarte scurt şi nu dezvăluie vreo funcţie a telefonului, ci doar...

HTC a postat pe Twitter un nou teaser cu privire la viitorul său telefon flagship, HTC One M9, care va debuta în cadrul unui eveniment dedicat la MWC 2015, pe 1 martie. Teaserul e foarte scurt şi nu dezvăluie vreo funcţie a telefonului, ci doar un motto: "Let Them Stare" (Lasă-i să se holbeze).

El vine în continuarea unor teasere precedente, sub acelaşi motto şi la final este menţionat şi "The New HTC One", care nu m-ar mira să fie numele final al produsului, în ciuda faptului că M9 e deja în conştiinţa publicului. HTC va oferi streaming live de la evenimentul sau din Barcelona, începând cu ora 17:00 a României. Ce am remarcat la acest teaser e ca exista un material violet în spate, care face valuri şi o floare care pare a fi o orhidee.

Poate că vom primi noi funcţii foto speciale, sau poate cine ştie un nou serviciu de socializare bazat pe fotografiere, sub forma unei evoluţii a lui Zoe. Ce ştim un pic mai sigur e că handsetul va avea procesor Snapdragon 810 şi 3 GB RAM, plus o carcasă metalică rotunjită şi difuzoare stereo frontale puternice. Camera de 20 de megapixeli cu senzor Toshiba şi bliţ dual LED e cu siguranţă un aspect pe care abia aşteptam să îl vedem dezvoltat la lansare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×