Ceasul Samsung Galaxy Altius are parte de prima scăpare: capturi de ecran de pe Smartwatch!

1.497 ori
<b>Ceasul Samsung Galaxy Altius are parte de prima scăpare: capturi de ecran de pe Smartwatch!</b>Dacă Apple pregătește un super ceas iWatch cu design curbat și mult material metalic și sticlă, ei bine nici Samsung nu putea sta deoparte de această gamă de produse. Astăzi vedem prima dovadă a existenței unui posibil Smartwatch de la Samsung,...

Dacă Apple pregătește un super ceas iWatch cu design curbat și mult material metalic și sticlă, ei bine nici Samsung nu putea sta deoparte de această gamă de produse. Astăzi vedem prima dovadă a existenței unui posibil Smartwatch de la Samsung, cunoscut sub numele de cod Samsung Galaxy Altius.

Samsung nu a recunoscut încă faptul că ar lucra la un astfel de produs și ce e mai interesant aici e că acest ceas rulează un nou sistem de operare, Altius OS. Se pare că acest ceas vine și cu conectivitate mobilă, după cum arată indicatorul de semnal și mențiunea operatorului sud-coreean SKT. Device-ul va fi capabil de playback audio și de afișarea de mailuri și mesaje. Interfața implica o serie de pătrate care îmi amintesc de Windows Phone, mai degrabă  decât de Android.

Ceasul Samsung Galaxy Altius are parte de prima scăpare: capturi de ecran de pe Smartwatch!

Ce e bizar e că Altius era numele de cod asociat lui Galaxy S IV până acum, deci e posibil să fie vorba de un zvon eronat sau incomplet. Suntem tare curioși cu privire la designul acestui ceas Smart, mai ales că și Sony și Motorola și-au încercat norocul cu acest segment și nu prea au impresionat. Fiecare captură are rezoluția de 500 x 500 indicând un display pătrat cu rezoluție destul de bună.

Ceasul Samsung Galaxy Altius are parte de prima scăpare: capturi de ecran de pe Smartwatch!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×