CeBIT, imediat dupa fostul 3GSM

1.059 ori
<b>CeBIT, imediat dupa fostul 3GSM</b>Pentru cei pasionati de gadgeturi, lunile de la inceputul anului sunt mereu un prilej de bucurii, in special datorita numeroaselor expozitii si showuri, de la CES, la Mobile World Congress (fostul 3GSM) si imediat apoi CeBit. CeBit se va desfasura intre 4...

Pentru cei pasionati de gadgeturi, lunile de la inceputul anului sunt mereu un prilej de bucurii, in special datorita numeroaselor expozitii si showuri, de la CES, la Mobile World Congress (fostul 3GSM) si imediat apoi CeBit.

CeBit se va desfasura intre 4 si 9 martie la Hanovra, in Germania. Principala diferenta intre Mobile World Congress si CeBIT il reprezinta faptul ca primul este mai degraba un show al industriei telecomunicatiilor, in vreme ce ultimul este un show al electronicelor destinate consumatorilor. Avand in vedere faptul ca am avut ocazia sa asistam la ambele showuri, putem spune ca ambele merita vizitate, deoarece prezinta oferte diferite.

Editia CeBIT 2008 gazduieste nu mai putin de 27 de sali incarcate cu diferite produse electronice, iar cea cu numarul 26 va gazdui tehnologii mobile. Companiile de top, ca Vodafone vor expune noile solutii chiar si in afara acestor sali, cu ajutorul unor structuri revolutionare, dar si temporare si asamblate rapid. Ramaneti cu Mobilissimo, deoarece va vom prezenta live de la aceste expozitii, cele mai noi inventii si gadgeturi din industria mobila si nu numai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×