Cei 25$ oferiți Împreună cu Google Nexus 7 și efectele generate În Google Play

Autor:  | Publicat în:  Google 1.328 ori
<b>Cei 25$ oferiți Împreună cu Google Nexus 7 și efectele generate În Google Play</b>Google Nexus 7 pe lângă prețul excelent de 199 dolari în versiunea de 8 GB și 249 dolari în cea de 16 GB aduce și 25 dolari pentru achiziția de aplicații plătite din Google Play. Succesul de care se bucură Google Nexus 7 a făcut ca să apară...

Google Nexus 7 pe lângă prețul excelent de 199 dolari în versiunea de 8 GB și 249 dolari în cea de 16 GB aduce și 25 dolari pentru achiziția de aplicații plătite din Google Play. Succesul de care se bucură Google Nexus 7 a făcut ca să apară o serie de schimbări în magazinul de aplicații Android.

Instapaper este o aplicație prin intermediul căreia poți să salvezi conținut de pe web pe tabetă / telefon și să-l vizualizezi mai târziu, atunci când poate nu ai o conexiune la internet, când ești la drum sau într-un avion. Costă 3 dolari și după ce au început vânzările tablete de 7 inch a Google a ajuns să aibă o creștere de descărcări de 600%. Asta se datorează și lipsei 3G pentru Nexus 7 și ești nevoit să apelezi la o astfel de soluție pentru a răsfoi articole de pe internet și în mod offline când un Wi-Fi nu este în apropiere.

Instapaper pentru Android înainte de debutul lui Google Nexus 7 era cel mai descărcată pe Samsung Galaxy Nexus, Galaxy Note și Galaxy Tab 10.1 Google Nexus 7 le-a depășit pe toate în mai puțin de două săptămâni de la debutul livrărilor către cei care au precomandat-o.

Popularitatea lui Nexus 7 se pare că a dus la dublarea download-ului de aplicații plătite din magazinul Android. Mi se pare de-a dreptul fabulos că o tabletă de 7 inch cu 25$ credit a reușit să ducă la o asemenea creștere a numărului de descărcări de aplicații cu plată. Asta arată că piața Android nu-i chiar așa dezvoltată în ce privește aplicațiile pentru care plătești, iar majoritatea merg pe cele gratuite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×