Cei 25$ oferiți Împreună cu Google Nexus 7 și efectele generate În Google Play

1.402 ori
<b>Cei 25$ oferiți Împreună cu Google Nexus 7 și efectele generate În Google Play</b>Google Nexus 7 pe lângă prețul excelent de 199 dolari în versiunea de 8 GB și 249 dolari în cea de 16 GB aduce și 25 dolari pentru achiziția de aplicații plătite din Google Play. Succesul de care se bucură Google Nexus 7 a făcut ca să apară...

Google Nexus 7 pe lângă prețul excelent de 199 dolari în versiunea de 8 GB și 249 dolari în cea de 16 GB aduce și 25 dolari pentru achiziția de aplicații plătite din Google Play. Succesul de care se bucură Google Nexus 7 a făcut ca să apară o serie de schimbări în magazinul de aplicații Android.

Instapaper este o aplicație prin intermediul căreia poți să salvezi conținut de pe web pe tabetă / telefon și să-l vizualizezi mai târziu, atunci când poate nu ai o conexiune la internet, când ești la drum sau într-un avion. Costă 3 dolari și după ce au început vânzările tablete de 7 inch a Google a ajuns să aibă o creștere de descărcări de 600%. Asta se datorează și lipsei 3G pentru Nexus 7 și ești nevoit să apelezi la o astfel de soluție pentru a răsfoi articole de pe internet și în mod offline când un Wi-Fi nu este în apropiere.

Instapaper pentru Android înainte de debutul lui Google Nexus 7 era cel mai descărcată pe Samsung Galaxy Nexus, Galaxy Note și Galaxy Tab 10.1 Google Nexus 7 le-a depășit pe toate în mai puțin de două săptămâni de la debutul livrărilor către cei care au precomandat-o.

Popularitatea lui Nexus 7 se pare că a dus la dublarea download-ului de aplicații plătite din magazinul Android. Mi se pare de-a dreptul fabulos că o tabletă de 7 inch cu 25$ credit a reușit să ducă la o asemenea creștere a numărului de descărcări de aplicații cu plată. Asta arată că piața Android nu-i chiar așa dezvoltată în ce privește aplicațiile pentru care plătești, iar majoritatea merg pe cele gratuite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×