Cel mai creativ smartphone Samsung din acest an nu va fi Galaxy Note 10

4.595 ori
<b>Cel mai creativ smartphone Samsung din acest an nu va fi Galaxy Note 10 </b>Deși ne-am fi așteptat ca titlul de cel mai creativ smartphone Samsung din 2019 să îi revină lui Galaxy Fold sau poate viitorului phablet Galaxy Note 10, iată că de fapt niciunul dintre aceste două dispozitive nu va primi această

Deși ne-am fi așteptat ca titlul de cel mai creativ smartphone Samsung din 2019 să îi revină lui Galaxy Fold sau poate viitorului phablet Galaxy Note 10, iată că de fapt niciunul dintre aceste două dispozitive nu va primi această distincție. Informația vine din partea celebrului leaker Ice Universe care este 100% sigur că sud-coreenii vor aduce un telefon cu totul și cu totul special pe piață în acest an.

Aflăm că Note 10 va fi doar o optimizare și o perfecționare a modelelor Galaxy S10 și Note 9, telefonul urmând a adopta un ecran Infinity-O, cameră triplă în spate și în mare un ambalaj similar cu ce vedem pe seria S10. Va sosi totuși în două variante de diagonală, ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum în cazul gamei de terminale Note a celor de la Samsung.

Pe de altă parte soarta pliabilului Fold este încă incertă și ne-am putea aștepta la o anulare definitivă a lansării pe piață. Revenind la ideea de cel mai creativ smartphone, sunt șanse mari ca acesta să fie parte din seria Galaxy A. Chiar aflasem anterior că Samsung poziționează seria Note drept gama telefoanelor "stabile și mature" în vreme ce seria Galaxy A este reprezentată de "inovație radicală".

Nu știm exact la ce să ne așteptăm, mai ales acum după un Galaxy A80 cu cameră foto rotativă și ecran edge-to-edge, astfel că rămâne de văzut ce mai scot la iveală leakurile în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×