Samsung Galaxy Note 10 are data lansării confirmată la nivel oficial! Vine pe 7 august

1.254 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 are data lansării confirmată la nivel oficial! Vine pe 7 august</b>Ceea ce aflam în urmă cu doar câteva săptămâni sub forma unui zvon se confirmă astăzi. Ne referim la data lansării lui Samsung Galaxy Note 10 după cum indică și titlul, debut programat pentru data de 7 august

Ceea ce aflam în urmă cu doar câteva săptămâni sub forma unui zvon se confirmă astăzi. Ne referim după cum indică și titlul la data lansării lui Samsung Galaxy Note 10, debut programat pentru data de 7 august și confirmat acum la nivel oficial prin intermediul teaser-ului de mai jos. În acea zi va avea loc evenimentul marca Unpacked și aflați că acesta va fi transmis live pe site-ul samsung.com.

Prin intermediul materialului video de față vedem stylus-ul S-Pen ce va sosi alături de phablet, dar și aluzia la camera selfie circulară integrată în ecran sub formă de decupaj bulină. Vom avea panouri Infinity-O cu diagonală de 6.3 inch pe modelul standard Note 10, respectiv 6.7 inch în cazul variantei Note 10 Pro/Note 10+.

Am văzut recent multe accesorii pentru acest flagship și am aflat la un moment dat faptul că setup-ul de cameră foto din spate ar urma să ofere o diafragmă cu deschidere în 3 trepte. Totodată am văzut și primele fotografii reale ale variantei Pro aici. Ne mai rămâne doar o lună până la debut și alături de telefoane am putea vedea tableta Galaxy Tab S5, respectiv ceasul Galaxy Watch Active2. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×