Cel mai mare terminal Android? OS-ul Google rulează pe un display de 32 de inchi, produs de SKR Technology (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.374 ori
<b>Cel mai mare terminal Android? OS-ul Google rulează pe un display de 32 de inchi, produs de SKR Technology (Video)</b>Dacă Android cucerește treptat și alte platforme software, obținând compatibilitate cu acestea (MeeGo și QNX de pe BlackBerry), se pare că nici mărimea terminalelor pe care acest OS poate rula nu are limită. Astfel, găsim platforma Google pe un...

Dacă Android cucerește treptat și alte platforme software, obținând compatibilitate cu acestea (MeeGo și QNX de pe BlackBerry), se pare că nici mărimea terminalelor pe care acest OS poate rula nu are limită. Astfel, găsim platforma Google pe un display de 32 de inchi dezvoltat de către SKR technology.

Avem de-a face cu un prototip dotat cu Android 2.3 și cu suport multitouch, după cum se poate vedea și în clipul video integrat în acest articol. Display-ul va fi comercializat în luna septembrie și vine cu un port USB și unul HDMI, oferind și suport pentru grafică full HD. SKR are în plan și versiuni de 23 și 46 de inchi ale acestei potențiale tablete industriale.

Compania intenționează să vândă în jur de 100 de astfel de display-uri anual și ne putem deja imagina câteva utilizări pentru acest device: panouri stradale interactive cu hărți sau tot soiul de informații, ghiseuri de plată fără funcționar și pe bază de touch, sisteme de obținere a biletelor tot pe bază de interfață touch și multe altele.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×