Multifuncțional și multicultural - Windows Phone Mango va suporta 17 noi limbi și 20 de tipuri de tastaturi

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.262 ori
<b>Multifuncțional și multicultural - Windows Phone Mango va suporta 17 noi limbi și 20 de tipuri de tastaturi</b>Lansat în toamna anului trecut, mai precis în luna octombrie, sistemul de operare Windows Phone 7 se pregătește de cea mai importantă actualizare a sa de până acum, cunoscută sub numele de cod Mango. Printre noile sale funcții se numără un nou...

Lansat în toamna anului trecut, mai precis în luna octombrie, sistemul de operare Windows Phone 7 se pregătește de cea mai importantă actualizare a sa de până acum, cunoscută sub numele de cod Mango. Printre noile sale funcții se numără un nou web browser, Internet Explorer 9, într-o variantă specială pentru WP7, multitasking pentru aplicații third party și o metodă de căutare îmbunătățită.

Mai aflăm prin intermediul celor de la Windows Phone Blogvor fi implementate încă 17 limbi străine în noua versiune Windows Phone: portugheză braziliană, chineză (simplificata și tradițională), cehă, daneză, olandeză, finlandeză, greacă, ungară, japoneză, coreeană, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă și suedeză.

Windows Phone Mango

Fiecare dintre aceste limbi străine va avea asociată și o tastatură virtuală specifică, nu mai puțin de 20 noi tastaturi fiind adăugate lui Mango OS. O altă extindere a platformei este reprezentată și de disponibilitatea aplicațiilor Windows Phone, ce vor putea fi cumpărate în 35 de țări odată cu nouă actualizare.

Utilizatori Windows Phone, sunteți nerăbdători cu privire la sosirea lui Mango?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×