Descarcă hărțile Google Maps Înainte de a pleca În vacanță, cu noua versiune Google Maps 5.7 pe Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 4.365 ori
<b>Descarcă hărțile Google Maps Înainte de a pleca În vacanță, cu noua versiune Google Maps 5.7 pe Android (Video)</b>Google Maps tocmai a ajuns la versiunea aplicației Android cu numărul 5.7, care aduce și o veste bună pentru aceia dintre noi care doresc să fie economi cu traficul de date: hărțile descărcate și utilizate offline. Astfel, folosind GPS-ul...

Google Maps tocmai a ajuns la versiunea aplicației Android cu numărul 5.7, care aduce și o veste bună pentru aceia dintre noi care doresc să fie economi cu traficul de date: hărțile descărcate și utilizate offline. Astfel, folosind GPS-ul telefonului, aplicația vă va oferi informații despre transportul public de exemplu.

Aflată în fază beta, această funcție este o mină de aur, în special dacă sunteți în transportul public într-o țară sau oraș nou și nu știți exact unde să coborâți sau să schimbați mijlocul de transport. Mai importantă este opțiunea care vă permite să descărcați o hartă completă locală pe telefon din Google Maps și apoi să plecați în vacanță cu toate datele pregătite pentru a nu va rătăci.

S -au dus tarifele exagerate de roaming și puteți naviga cu telefonul prin Google Maps, în mod offline. Există și opțiunea de a descărca câte 16 km de hartă pe rând, în orice zonă selectată. în acest mod, dacă vă aflați într-o zonă fără semnal, veți avea o parte a hărții de care aveți nevoie descărcată la precedentul punct cu semnal puternic.

Toate acestea in aplicatia Android Google Maps 5.7.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×