Descarcă hărțile Google Maps Înainte de a pleca În vacanță, cu noua versiune Google Maps 5.7 pe Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 4.354 ori
<b>Descarcă hărțile Google Maps Înainte de a pleca În vacanță, cu noua versiune Google Maps 5.7 pe Android (Video)</b>Google Maps tocmai a ajuns la versiunea aplicației Android cu numărul 5.7, care aduce și o veste bună pentru aceia dintre noi care doresc să fie economi cu traficul de date: hărțile descărcate și utilizate offline. Astfel, folosind GPS-ul...

Google Maps tocmai a ajuns la versiunea aplicației Android cu numărul 5.7, care aduce și o veste bună pentru aceia dintre noi care doresc să fie economi cu traficul de date: hărțile descărcate și utilizate offline. Astfel, folosind GPS-ul telefonului, aplicația vă va oferi informații despre transportul public de exemplu.

Aflată în fază beta, această funcție este o mină de aur, în special dacă sunteți în transportul public într-o țară sau oraș nou și nu știți exact unde să coborâți sau să schimbați mijlocul de transport. Mai importantă este opțiunea care vă permite să descărcați o hartă completă locală pe telefon din Google Maps și apoi să plecați în vacanță cu toate datele pregătite pentru a nu va rătăci.

S -au dus tarifele exagerate de roaming și puteți naviga cu telefonul prin Google Maps, în mod offline. Există și opțiunea de a descărca câte 16 km de hartă pe rând, în orice zonă selectată. în acest mod, dacă vă aflați într-o zonă fără semnal, veți avea o parte a hărții de care aveți nevoie descărcată la precedentul punct cu semnal puternic.

Toate acestea in aplicatia Android Google Maps 5.7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×