Cel mai nou telefon Sony Ericsson, T303, anuntat la CeBIT 2008

4.149 ori
<b>Cel mai nou telefon Sony Ericsson, T303, anuntat la CeBIT 2008</b>Producatorul japonezo-suedez de telefoane mobile a anuntat astazi terminalul T303 in cadrul CeBIT 2008. Handsetul este un slider de mici dimensiuni, care se adreseaza publicului ce adora celebrele fashion phones. Nu exista la ora actuala multe modele din...

Producatorul japonezo-suedez de telefoane mobile a anuntat astazi terminalul T303 in cadrul CeBIT 2008. Handsetul este un slider de mici dimensiuni, care se adreseaza publicului ce adora celebrele fashion phones.

Nu exista la ora actuala multe modele din seria T, cele mai recente fiind T280i, T650i si T250i toate stil candybar. Astfel, T303 vine ca o surpriza sau ca o noua directie pentru producator. Facand o recapitulare descoperim ca initiala "T" este misterioasa pentru utilizator, de vreme ce "W" reprezinta Walkman, "C" inseamna Cyber-shot, "G" semnaleaza un terminal cu avansate functii web, "Radio" - radio, X - XPERIA si T...mister.

Conform reprezentantilor Sony Ericsson, viitoarele telefoane fabricate din materiale premium si axate pe design mai mult decat pe functii vor fi simbolizate de aceasta initiala. Evident, mai sunt si seriile K si P, despre care asteptam mai multe detalii. Revenind la T303, telefonul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, radio si conectivitate Bluetooth. Avem de-a face cu un quad-band care ar putea atrage consumatorii prin intermediul carcasei sale metalice si a finisajului cromat.

Sony Ericsson T303 va fi disponibil din iulie, in variante de culoare neagra si argintie, dar pretul nu este cunoscut deocamdata. Vom reveni cu update-uri despre Sony Ericsson de la CeBIT 2008.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×