Cel mai rapid navigator web, PocketSurfer 2

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 803 ori
<b>Cel mai rapid navigator web, PocketSurfer 2</b>Pe masura ce dorinta de conectivitate creste la nivel mondial, ni se pare logic ca majoritatea terminalelor sa suporte conexiuni Internet. Banalul telefon, de exemplu a pornit ca un terminal destinat comunicatilor si a devenit unul dintre cele mai...

Pe masura ce dorinta de conectivitate creste la nivel mondial, ni se pare logic ca majoritatea terminalelor sa suporte conexiuni Internet. Banalul telefon, de exemplu a pornit ca un terminal destinat comunicatilor si a devenit unul dintre cele mai folosite gadgeturi pentru web browsing.

PocketSurfer 2 este un produs destinat strict web surfingului, iar producatorii sai au extrem de multa incredere in produsul lor, oferindu-l gratuit la standurile IFA 2007 clientilor care poseda un PDA sau smartphone mai capabil la capitolul navigare. Pana la aceasta ora nu a existat inca un utilizator fericit, care sa primeasca gratuit un astfel de terminal, deci performantele sau merita luate in calcul.

Micul gadget include un display widescreen color la o rezolutie de 640x240 pixeli si o tastatura QWERTY iluminata, pentru un input mai usor. PocketSurfer 2 se conecteaza prin intermediul GPRS, iar paginile web se incarca incredibil de rapid prin intermediul tehnologiei de accelerare Datawind. Aceasta pre-comprina continuturile web pe serverul Datawind, inainte de a le pune la dispozitia utilizatorului. Majoritatea terminalelor 3G au fost intrecute de PocketSurfer 2 cu usurinta, iar acest navigator inedit este acum disponibil la pretul de 310 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×