Cel mai rapid navigator web, PocketSurfer 2

846 ori
<b>Cel mai rapid navigator web, PocketSurfer 2</b>Pe masura ce dorinta de conectivitate creste la nivel mondial, ni se pare logic ca majoritatea terminalelor sa suporte conexiuni Internet. Banalul telefon, de exemplu a pornit ca un terminal destinat comunicatilor si a devenit unul dintre cele mai...

Pe masura ce dorinta de conectivitate creste la nivel mondial, ni se pare logic ca majoritatea terminalelor sa suporte conexiuni Internet. Banalul telefon, de exemplu a pornit ca un terminal destinat comunicatilor si a devenit unul dintre cele mai folosite gadgeturi pentru web browsing.

PocketSurfer 2 este un produs destinat strict web surfingului, iar producatorii sai au extrem de multa incredere in produsul lor, oferindu-l gratuit la standurile IFA 2007 clientilor care poseda un PDA sau smartphone mai capabil la capitolul navigare. Pana la aceasta ora nu a existat inca un utilizator fericit, care sa primeasca gratuit un astfel de terminal, deci performantele sau merita luate in calcul.

Micul gadget include un display widescreen color la o rezolutie de 640x240 pixeli si o tastatura QWERTY iluminata, pentru un input mai usor. PocketSurfer 2 se conecteaza prin intermediul GPRS, iar paginile web se incarca incredibil de rapid prin intermediul tehnologiei de accelerare Datawind. Aceasta pre-comprina continuturile web pe serverul Datawind, inainte de a le pune la dispozitia utilizatorului. Majoritatea terminalelor 3G au fost intrecute de PocketSurfer 2 cu usurinta, iar acest navigator inedit este acum disponibil la pretul de 310 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×