Ce ne place si ce nu ne place la noul iPod

Autor:  | Publicat în:  Apple 553 ori

Dupa ce am asistat la marea lansare a celor de la Apple, am fost foarte curiosi sa vedem noul iPod "ingrasat" in actiune. Aruncand o privire pe site-ul pdalive.com am putut observa avantajele si dezavantajele noului gadget. iPod-ul de 200 de dolari, arata...

Dupa ce am asistat la marea lansare a celor de la Apple, am fost foarte curiosi sa vedem noul iPod "ingrasat" in actiune. Aruncand o privire pe site-ul pdalive.com am putut observa avantajele si dezavantajele noului gadget.

iPod-ul de 200 de dolari, arata destul de ciudat, dar are o viata a bateriei de invidiat, un sistem de control extrem de usor de folosit si este foarte usor de sincronizat cu alte terminale. Un alt avantaj este faptul ca noul produs al celor de la Apple suporta playbackul fisierelor in format MP4. Alegerea acestui design care mareste latimea iPod-ului i-a atras denumirea de "fat iPod", dar decizia celor de la Apple este justificata de calitatea si marimea display-ului inclus. Acesta are acum dimensiuni mai mari facand din terminal, un gadget ideal pentru playbackul video.

Evident, produsul are si defectele sale, cum ar fi aderenta sa, care se apropie de zero. Conform persoanelor care l-au testat, playerul este printre cele mai "alunecoase" gadgeturi din lume, fiind si foarte usor de zgariat. Cei 8GB disponibili in cazul variantei de 200 de dolari sunt de fapt 7.4GB, dar ne asteptam la un astfel de feature, deoarece spatiul ramas este ocupat de sistemul de operare, ca si in cazul lui iPhone. Tot pe lista defectelor sale se numara si lipsa serviciului de abonare la iTunes, o mare problema in comparatie cu alte playere.

Noul iPod vi se pare o afacere buna? In cazul in care playerul nu v-a convins urmariti clipul video atasat articolului pentru a-l vedea in actiune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×