Un telefon Samsung cu ecran flexibil prezentat oficial (Video)

2.060 ori
<b>Un telefon Samsung cu ecran flexibil prezentat oficial (Video)</b>Samsung nu este genul de companie care sa ne invadeze cu numeroase telefoane concept, compania preferand sa lanseze telefoane reale cu zecile sau sa le anunte pe cele viitoare. Iata totusi un concept produs de Samsung, un telefon dotat cu display OLED...

Samsung nu este genul de companie care sa ne invadeze cu numeroase telefoane concept, compania preferand sa lanseze telefoane reale cu zecile sau sa le anunte pe cele viitoare. Iata totusi un concept produs de Samsung, un telefon dotat cu display OLED flexibil, ce poate fi urmarit in actiune in urmatorul clip video:

Prezentarea a fost realizata in cadrul showului FPD International, care a avut loc la Yokohama. Terminalul a uimit publicul prezent, dar adevaratul star a fost ecranul sau OLED flexibil. Handsetul se deschide exact ca o carte, display-ul aflandu-se in partea sa interioara si avand o calitate impresionanta.

Mai avem de asteptat pana ce acest Samsung va intra in productie, dar putem deja afirma ca ecranul sau il va face ideal pentru browsing web full page sau pentru vizionarea filmelor in mod high definition. Daca acel display OLED se dovedeste a fi un touchscreen, putem spune ca avem de-a face cu un telefon-hit.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×