"Cel mai rapid telefon din lume" de la Huawei Întrecut de terminale Snapdragon S4

1.840 ori
<b>"Cel mai rapid telefon din lume" de la Huawei Întrecut de terminale Snapdragon S4</b>Dacă ne-ați urmărit incursiunea în lumea telefoanelor din 2012 de la MWC 2012 știți probabil că Huawei s-a prezentat în Barcelona cu "cel mai rapid telefon din lume". Ei au numit astfel modelul Huawei Ascend D quad XL, care dacă nu mă înșel...

Dacă ne-ați urmărit incursiunea în lumea telefoanelor din 2012 de la MWC 2012 știți probabil că Huawei s-a prezentat în Barcelona cu "cel mai rapid telefon din lume". Ei au numit astfel modelul Huawei Ascend D quad XL, care dacă nu mă înșel folosește un CPU quad core special, produs de Huawei. Ei bine, hai să vedem dacă acest puternic telefon este cu adevărat superior rivalilor.

După cum arată și primele teste ale CPU-ului Huawei K3V2, acesta îl depășește pe Tegra 3 de la Nvidia, cel puțin în benchmark-uri (Basemark ES 2.0 Taiji). Toate bune și frumoase, până intră în scenă Snapdragon S4, care înfrânge produsul Huawei destul de clar. Ați zice că e vorba aici de vreun terminal HTC One pus la bătaie cu cel Huawei, dar nu, e vorba de Pantech Vega LTE Sky, cel care își oferă procesorul Snapdragon S4 pentru duel. Totuși rețineți că acesta este un etalon destul de bun, deoarece în perioada următoare vom vedea destul de multe handseturi pe piața cu această soluție de procesare.

Spre exemplu varianta americană cu LTE a lui HTC One X va avea un Snapdragon S4 în loc de Tegra 3. Observați și în graficul de mai sus că ambele terminale au ecrane 720p și că diferențele de punctaj sunt minore, dar totuși există. Sunt curios ce fel de grafică generează acel GPU Hisilicon de pe Huawei K3V3, mai ales în comparație cu Adreno 225 al lui S4 sau cu soluția grafică oferită de Tegra 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×