Launcherul MOTOBLUR acum disponibil pentru toate ROM-urile Ice Cream Sandwich

1.216 ori
<b>Launcherul MOTOBLUR acum disponibil pentru toate ROM-urile Ice Cream Sandwich</b>Dacă îi invidiați pe posesorii de telefoane Motorola cu Android pentru interfața personalizata aplicată OS-ului mobil Google, aflați că UI-ul MOTOBLUR vă este acum la îndemână, la pachet cu Android 4.0. și asta datorită ROM-urilor...

Dacă îi invidiați pe posesorii de telefoane Motorola cu Android pentru interfața personalizata aplicată OS-ului mobil Google, aflați că UI-ul MOTOBLUR vă este acum la îndemână, la pachet cu Android 4.0. și asta datorită ROM-urilor personalizate oferite de băieții de la XDA Developers.

ROM-ul Ice Cream Sandwich pentru terminale Motorola a ajuns deja de ceva vreme pe web și și-a făcut apariția pe câteva handseturi diferite, dar iată că acum include în sfârșit și cel mai nou MOTOBLUR. La început nu veți observa diferența, dar există câteva aspecte unice pentru Moto, cum ar fi posibilitatea de a adăuga și înlătura meniurile Home și opțiuni extra în launcher. Există și numeroase setări la dispoziție și opțiuni de personalizare. în orice caz, scopul aici este să aduceți tranzițiile 3D și efectele luminoase ale UI-ului pe telefonul vostru Android, deși dacă aruncați o privire rapidă pe web și căutați cuvântul MOTOBLUR în Google veți vedea că interfața este destul de urâtă de experți și utilizatori.

Poate vă plac preview-urile unice pentru meniurilor Home, opțiunile de filtrare în app drawer și widgeturile unice... cine știe? Personal, e greu să mă hotărăsc dacă mi se pare mai inutil TouchWiz sau MOTOBLUR. Spre exemplu, HTC Sense este excelent, dar până și el își are haterii, deci e greu să împaci pe toată lumea. Găsiți aici linkurile de download și aflați că doar utilizatorii cu terminale Android rootate au acces la acest release.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×