iPhone 3G, asteptarea continua

904 ori
<b>iPhone 3G, asteptarea continua</b>Ei bine, in mod surprinzator si dezamagitor, varianta 3G a popularului iPhone nu a fost anuntata in cadrul MacWorld Expo 2008, cel putin nu inca, deoarece showul nu s-a incheiat. Totusi, banuim ca nu vom vedea terminalul la acest eveniment, de vreme ce...

Ei bine, in mod surprinzator si dezamagitor, varianta 3G a popularului iPhone nu a fost anuntata in cadrul MacWorld Expo 2008, cel putin nu inca, deoarece showul nu s-a incheiat.

Totusi, banuim ca nu vom vedea terminalul la acest eveniment, de vreme ce acesta ar fi meritat sa fie prezentat de Steve Jobs in persoana, in chiar prima zi de MacWorld si nu lasat la urma. Rareori apar surprize de acest gen si deja putem miza pe o prezentare in cadrul 3GSM, la Barcelona, luna viitoare, intre 10 si 14 februarie. Cei de la engadgetmobile.com au fost atat de suparati de faptul ca nu au putut asista la lansarea unui iPhone 3G, incat s-au "jucat" in PhotoShop, creand imaginea de mai sus.

Ne consolam totusi cu lansarea unui nou MacBook, cel mai subtire notebook din lume, plus un firmware nou pentru iPhone, 5 aplicatii in plus pentru iPod Touch, o noua viziune a functiei Maps pe iPhone si companionul de backup Time Capsule. Toate acestea au fost lansate ieri, in prima zi de MacWorld, in cadrul discursului (keynote) al lui Steve Jobs. Acesta a precizat de asemenea ca Apple TV s-a dezvoltat, nemaiavand nevoie de un PC pentru a va oferi iTunes pe super-televizoarele dumneavoastra. Credeti ca vom vedea un iPhone 3G pana in martie? Dar in Romania, cam cand?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×