Profitul şi vânzările Samsung încep să se stabilizeze, companie e gata să crească din nou

Autor:  | Publicat în:  Samsung 699 ori
<b>Profitul şi vânzările Samsung încep să se stabilizeze, companie e gata să crească din nou</b>2014 nu a fost un an bun pentru Samsung, Galaxy S5 av&acirc;nd v&acirc;nzări sub aşteptări, iar seria de telefoane metalice derivate din Galaxy A fiind mai degrabă experimentală. &Icirc;n schimb tabletele sale au fost bine primite, iar 2015 pare a fi...

2014 nu a fost un an bun pentru Samsung, Galaxy S5 având vânzări sub aşteptări, iar seria de telefoane metalice derivate din Galaxy A fiind mai degrabă experimentală. În schimb tabletele sale au fost bine primite, iar 2015 pare a fi o perioadă mai bună pentru sud coreeni, dacă ne luăm după cele mai noi cifre anunţate.

Samsung a anunţat oficial astăzi că se aşteaptă la un profit operaţional de 5.4 miliarde de dolari în intervalul ianuarie – martie 2015, o scădere 31% faţă de anul trecut, dar în acelaşi timp suma cea mai mare din ultimele 3 trimestre. Întotdeauna primul trimestru e unul cu vânzări scăzute, pentru orice companie, urmând perioada sărbătorilor de iarnă de anul precedent.

Vânzările primului trimestru din 2015 ar urma să fie cu 12% mai scăzute faţă de anul trecut pentru Samsung. Acesta este doar un raport preliminar, cifrele finale urmând să fie publicate în următoarele săptămâni. Samsung s-a confruntat nu doar cu Apple, ci şi cu Xiaomi şi alte firme din China în ultimul an, rămânând totuşi pe primul loc în zona producătorilor smartphone.

Cu Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge care se anunţă a fi hituri, prevedem un trimestru 2 mult mai bun decât primul în acest an pentru Sammy.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×