Cele mai bine vandute telefoane Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 1.582 ori
<b>Cele mai bine vandute telefoane Windows Mobile</b>In timpul showului CES 2009 din Las Vegas au fost mentionate nu mai putin de 11 telefoane Windows Mobile care s-au vandut in peste 1 milion de unitati, probabil ca o referire la succesul WM versus iPhone. Aflati cate dintre aceste folosesc un display...

In timpul showului CES 2009 din Las Vegas au fost mentionate nu mai putin de 11 telefoane Windows Mobile care s-au vandut in peste 1 milion de unitati, probabil ca o referire la succesul WM versus iPhone. Aflati cate dintre aceste folosesc un display touch si cate nu, in urmatoarele randuri.

Lista urmatoarea nu ordoneaza terminalele intr-o anumita ordine, ea fiind cea oficiala si incluzand un numar impresionant de telefoane HTC si Samsung:

    * Samsung Omnia (SGH-i900/908/SCH-i910/M490)
    * Samsung Blackjack II (SGH-i617)
    * Samsung Blackjack (SGH-i607/600)
    * Motorola Q
    * HTC Touch Diamond (Diamond/Diamond-C)
    * Audiovox SMT 5600 (HTC)
    * HTC Dash (Excalibur)
    * HTC xv6800  (Titan)
    * HTC TyTN II (Tilt/Kaiser)
    * HTC Touch (Elf/Vogue)
    * HTC P800W (Artemis)

In ciuda faptului ca lista include 11 modele, doar 4 producatori sunt prezenti, 3 chiar, daca luam in calcul faptul ca terminalul Audiovox este fabricat de catre HTC. Dintre cele 11 handseturi Windows Mobile, 7 apartin celor de la HTC, 3 celor de la Samsung si doar unul este branduit Motorola. Trebuie sa aflati si ca 6 dintre aceste terminale folosesc OS-ul Windows Mobile Professional (cu suport touch), iar 5 modele folosesc Windows Mobile Standard (non-touchscreen).

Dintre aceste terminale fara display touch, 4 sunt dotate cu tastatura QWERTY, ideala pentru mesagerie text si e-mail. Fiindca tot am mentionat tastatura, trebuie sa aflati ca 7 dintre cele 11 telefoane sunt dotate cu un keypad QWERTY. Suntem siguri ca numarul acestor terminale se va micsora, pe masura ce tastaturile virtuale sunt tot mai adoptate, iar terminalele cu touchscreen devin tot mai ieftine.

Oare cum va arata o lista similara la finalul anului 2009?

Sursa: Mobilejaw.com

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×