Piano Omniano - pianul virtual de pe telefonul tau Windows Mobile

2.517 ori
<b>Piano Omniano - pianul virtual de pe telefonul tau Windows Mobile</b>Cei de la XDA Developers au dat lovitura din nou, utilizatorul Sheon mai bine zis, el creand un software Windows Mobile, care imita perfect un pian real. Iata pianul virtual in actiune pe un telefon Windows Mobile: Stiam deja ca exista o aplicatie...

Cei de la XDA Developers au dat lovitura din nou, utilizatorul Sheon mai bine zis, el creand un software Windows Mobile, care imita perfect un pian real. Iata pianul virtual in actiune pe un telefon Windows Mobile:

Stiam deja ca exista o aplicatie similara pe iPhone, ba chiar si in varianta cu chitara, tobe si numeroase instrumente. S-a format chiar si trupa iBand, care canta exclusiv folosind iPhone-uri si aplicatii de acest gen. Numele noului soft, "Piano Omniano" vine de la faptul ca aplicatia muzicala a fost creata special pentru Samsung Omnia.

Totusi, softul poate fi folosit pe telefoane HTC, cu un timp de raspuns al tastelor virtuale, calitate audio ireprosabila, fara delay si cu feedback haptic pe anumite telefoane. Aruncati o privire pe XDA Developers pentru a descarca aplicatia si a va transforma in Mozart... sau pe aproape.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×