Comitetul de directori Nokia chemat la raport În Finlanda; Discuții importante despre viitorul companiei au loc acum!

1.102 ori
<b>Comitetul de directori Nokia chemat la raport În Finlanda; Discuții importante despre viitorul companiei au loc acum!</b>știm că oficialii Microsoft, sau cel puțin Joe Belfiore se afla în Europa în această săptămână dintr-un motiv sau altul. Ei bine, se pare că și Nokia își adună consiliul directoral pentru discuții la "baza mama", în Finlanda. Să revină...

știm că oficialii Microsoft, sau cel puțin Joe Belfiore se afla în Europa în această săptămână dintr-un motiv sau altul. Ei bine, se pare că și Nokia își adună consiliul directoral pentru discuții la "baza mama", în Finlanda. Să revină în actualitate negocierea pentru fuziune?

în ultimele zile am tot auzit zvonuri cu privire la negocieri eșuate legate de fuziunea Nokia - Microsoft, dar nu cred că producătorul de software din Redmond va renunța prea ușor. A mai apărut pe scenă un jucător între timp, Huawei manifestându-și interesul pentru achizitia Nokia, chiar dacă ulterior au dezmințit declarațiile lui Richard Yu (Business Development Director la Huawei) date celor de la Finacial Times. Surse apropiate de compania finlandeză afirmă că această săptămână a fost una a deciziilor pentru oficialii firmei nordice.

Următoarea mutare pe care o cunoaștem este lansarea lui Nokia EOS de pe 11 iulie, un cameraphone Lumia cu camera de 41 de megapixeli. întrebare e "ce urmează după?". în ultimele ore același Joe Belfiore a postat o fotografie a lui Kevin Shields, manager pe zona Nokia Smart Devices. Fotografia a fost realizată de Joe la fața locului, în Finlanda.

Evident ar putea fi vorba de o întrunire banală pentru a reglementa sosirea lui Windows Phone 8.1 sau poate Nokia vrea să ceară "binecuvântarea" Microsoft pentru achiziția de către Huawei - un lucru mai puțin probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×