LG Electronics a prezentat oficial modelul G2 Mini; acesta va sosi pe piață luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.207 ori
<b>LG Electronics a prezentat oficial modelul G2 Mini; acesta va sosi pe piață luna viitoare</b>Iată că cei de la LG au decis să anunțe oficial modelul G2 Mini, după ce au prezentat un mic teaser săptămâna trecută, ce punea accentul pe detaliile mici din viața noastră. Deși denumirea Mini din numele telefonului ne face să ne gândim la...

Iată că cei de la LG au decis să anunțe oficial modelul G2 Mini, după ce au prezentat un mic teaser săptămâna trecută, ce punea accentul pe detaliile mici din viața noastră. Deși denumirea Mini din numele telefonului ne face să ne gândim la un device de 4-4.3 inch, se pare că lucrurile nu vor sta chiar așa.

LG G2 Mini va dispune de un display LCD de 4.7 inch cu rezoluție 540x960 pixeli, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1.3 megapixeli. De asemenea, se pare că LG G2 va fi disponibil fie în varianta cu procesor Snapdragon 400, fie în varianta cu procesor Tegra 4i.

Noul frate mai mic al lui LG G2 va sosi într-o gamă variată de culori, dintre care vor face parte următoarele nuanțe ale carcasei: alb, negru, auriu și roșu. Terminalul va ajunge în luna martie în țări ca Rusia, în timp ce restul Europei îl va primi abia în luna aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×