Probleme În paradis? Concedieri la reprezentanțe Apple Store, prime neplătite și alte probleme!

1.114 ori
<b>Probleme În paradis? Concedieri la reprezentanțe Apple Store, prime neplătite și alte probleme!</b>Se pare că Apple ar fi început să facă o serie de concedieri la magazine Apple Store, deși compania a negat vehement aceste mutări. știm totuși cu toții cât de secretoși sunt acești americani, care au confirmat totuși schimbări de personal,...

Se pare că Apple ar fi început să facă o serie de concedieri la magazine Apple Store, deși compania a negat vehement aceste mutări. știm totuși cu toții cât de secretoși sunt acești americani, care au confirmat totuși schimbări de personal, fără a le numi "concedieri".

Dow Jones Newswires a avut un interviu cu creatorul lui iPhone și Apple a avut o declarație ciudată, afirmând că schimbările recente în personalul magazinelor sale au reprezentat o greșeală și vor în curând luate măsuri pentru a schimba situatia. Apple a ținut să menționeze că oferte de angajare există la magazinele sale și nu văd de ce nu ar fi, doar ne așteaptă câteva luni de cumpărături și cozi abundente, pe seama lansării lui iPhone 5. La începutul acestei săptămâni apăruseră zvonuri cu privire la un val de concedieri în Apple Store-uri pentru angajații care lucrau de mai puțin de 6 luni.

Acest val ar fi afectat tari precum Statele Unite, Canada și Marea Britanie. Tot în această săptămână au apărut și informații că Apple nu ar plăti primele și suplimentările de salarii promise angajaților recent promovați. Să fie oare probleme reale în Paradis sau zvonuri nefondate? Toate acestea pentru un trimestru ușor sub așteptări și predicții, dar cu profit tot mare?!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×