CEO-ul HTC, Peter Chou Își părăsește postul pentru a se axa pe dezvoltarea de produs

1.171 ori
<b>CEO-ul HTC, Peter Chou Își părăsește postul pentru a se axa pe dezvoltarea de produs</b>Peter Chou, prietenosul CEO HTC a anunțat că se va retrage din funcția de CEO pentru a se axa pe dezvoltarea produselor companiei. Sarcinile sale au fost preluate de către Cher Wang, cofondator HTC și directoare în cadrul comitetului de conducere....

Peter Chou, prietenosul CEO HTC a anunțat că se va retrage din funcția de CEO pentru a se axa pe dezvoltarea produselor companiei. Sarcinile sale au fost preluate de către Cher Wang, cofondator HTC și directoare în cadrul comitetului de conducere.

Mutarea este una temporară iar doamna Wang se va ocupa de operațiunile companiei, fie că e vorba de vânzări, relații cu partenerii și furnizorii și marketing. Se pare că HTC a recunoscut că ar avea probleme cu marketingul. Peter Chou a confirmat această rocadă în The Financial Times, explicând că firma pe care o conduce trebuie să se axeze mai mult pe inovație.

HTC trece printr-o perioadă dificilă, știm cu toții asta, mai ales că a anunțat iar pierderi trimestriale pentru ultimele 3 luni. Presiunea asupra șefilor firmei este mare și trebuie făcut ceva pentru a scoate producătorul asiatic din impas. Putem oare să considerăm deja asocierea cu Robert Downey Jr la fel de păguboasa ca și Beats? La urma urmei nici una nu a dat roade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×