Nokia a vândut 8 milioane de smartphone-uri Lumia În perioada iunie-septembrie

1.329 ori
<b>Nokia a vândut 8 milioane de smartphone-uri Lumia În perioada iunie-septembrie</b>Potrivit unui raport, cei de la Nokia au reușit să vândă un număr de 8 milioane de smartphone-uri Lumia în perioada iunie-septembrie. Cifrele înregistrate în al 2-lea trimestru sunt de 7.4 milioane de smartphone-uri vândute, iar totalul de 8...

Potrivit unui raport, cei de la Nokia au reușit să vândă un număr de 8 milioane de smartphone-uri Lumia în perioada iunie-septembrie. Cifrele înregistrate în al 2-lea trimestru sunt de 7.4 milioane de smartphone-uri vândute, iar totalul de 8 milioane de device-uri reprezintă un volum dublu față de vânzările de anul trecut.

De asemenea un studiu de piață afirmă că vânzarile de telefoane Windows Phone au ajuns la un procent de 8.2%, înregistrat în 5 dintre cele mai mari piețe de desfacere din Europa. Studiul a fost realizat între lunile mai - iulie și cumulează date preluate din Germania, Franța, Spania, UK și Italia.

Chiar dacă Windows Phone este în coada listei după iOS și Android, aceasta se pare că devine din ce în ce mai utilizat, lucru demonstrat de vânzari. Așteptăm cu nerăbdare ziua de mâine, zi în care Nokia are programat un eveniment de lansare la Abu Dhabi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×