CEO-ul LG promite că un telefon "super premium" va fi lansat în următoarele luni

1.540 ori
<b>CEO-ul LG promite că un telefon "super premium" va fi lansat în următoarele luni</b>Se pare că nu doar HTC mai are un terminal puternic de lansat &icirc;n acest an, ci şi LG, cel puţin aşa afirmă CEO-ul companiei sud coreene. Cho Jun-Hon a declarat recent &icirc;n timpul anunţării rezultatelor financiare ale firmei pe care o...

Se pare că nu doar HTC mai are un terminal puternic de lansat în acest an, ci şi LG, cel puţin aşa afirmă CEO-ul companiei sud coreene. Cho Jun-Hon a declarat recent în timpul anunţării rezultatelor financiare ale firmei pe care o conduce că vom vedea un model "super premium" în următoarele luni.

LG a avut deja două modele importante în acest an, LG G Flex 2 şi LG G4, ambele cu design inedit şi procesoare Snapdragon destul de puternice. La ora actuală LG se confruntă cu o scădere a preţului acţiunilor, iar noul smartphone ar fi o soluţie, asta evident în afara zvonurilor că Google cumpăra LG. Am auzit deja speculaţii despre un aşa numit LG G4 Pro şi chiar un LG G4 Note, dar poate că oficialul se referea la LG Nexus 2015.

Acesta a apărut în benchmarkul AnTuTu cu un scor uriaş şi ar urma să aibă un procesor Snapdragon 820. Totuşi analiştii cred că LG G4 Pro e modelul premium la care se referea CEO-ul, handsetul urmând să aibă un sasiu metalic. Un anunţ la IFA 2015 e foarte posibil şi dacă e un aspect la care LG mai poate lucra acela e LG Health, dar şi lookul interfatei sale Android şi camera frontală de pe LG G4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×