Touchscreen-ul lui iPhone 5 este de 2.5 ori mai rapid decât cel al terminalelor Android

2.144 ori
<b>Touchscreen-ul lui iPhone 5 este de 2.5 ori mai rapid decât cel al terminalelor Android</b>Oare a scris greșit? Oare a vrut să zică iPhone 5S? Sunt întrebări pe care le puneți cu privire la titlul de mai sus. Ei bine nu, nu am greșit titlul și în avalanșă actuală de știri și teste ale lui iPhone 5S, descoperim că iPhone 5 încă...

Oare a scris greșit? Oare a vrut să zică iPhone 5S? Sunt întrebări pe care le puneți cu privire la titlul de mai sus. Ei bine nu, nu am greșit titlul și în avalanșă actuală de știri și teste ale lui iPhone 5S, descoperim că iPhone 5 încă e un handset impresionant.

Astfel aflăm că Apple iPhone 5 este de 2.5 ori mai rapid la răspunsul la atingeri al ecranului touch față de terminalele Android, conform unui test benchmark realizat de Agawi. Aceasta este o companie care se ocupa de streaming, jocuri și aplicații, iar rezultatele confirma calitatea handsetului lansat de Apple toamna trecută.

Touchscreen-ul lui iPhone 5 este de 2.5 ori mai rapid decât cel al terminalelor Android

în primele sale teste TouchMarks, iPhone 5 a răspuns la atingeri într-un timp mediu de 55 de milisecunde, față de 85 de milisecunde în cazul lui iPhone 4. Samsung Galaxy S4 a ajuns de abia la 114 milisecunde. Nokia Lumia 928 a ajuns la 117 milisecunde și în spatele lui iPhone 5 se afla și modele ca Moto X sau HTC One. Benchmark-ul TouchMarks măsoară latența ecranului și timpul mini de răspuns al unei aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×