CEO-ul Nokia, Rajeev Suri afirmă că firma finlandeză nu se va Întoarce la telefoane prea curând; Iată planurile de viitor ale companiei!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 708 ori
<b>CEO-ul Nokia, Rajeev Suri afirmă că firma finlandeză nu se va Întoarce la telefoane prea curând; Iată planurile de viitor ale companiei!</b>în cadrul unei întâlniri cu investitorii și analiștii organizată la Londra, CEO-ul Nokia, Rajeev Suri a discutat despre viitorul companiei pe care o conduce. Astfel, după câteva zile de speculații că Nokia va reveni foarte curând la terminale...

în cadrul unei întâlniri cu investitorii și analiștii organizată la Londra, CEO-ul Nokia, Rajeev Suri a discutat despre viitorul companiei pe care o conduce. Astfel, după câteva zile de speculații că Nokia va reveni foarte curând la terminale mobile, oficialul a dezmințit această abordare.

El a declarat că Nokia nu va reveni la telefoane mobile în viitorul apropiat, dar în cel îndepărtat e posibil. între timp, finlandezii pregătesc ceva inedit pentru lansare mâine, pe 18 noiembrie. Ar putea fi vorba despre un mini PC sau un set top box, dar revenind la Rajeev Suri, el a discutat mai mult despre direcția în care vor merge cele 3 ramuri Nokia de acum încolo. E vorba despre Nokia Networks, Nokia Here și Nokia Technologies.

Compania a prezis creșteri pentru toate cele 3 segmente, cu Networks în frunte, pe măsură ce ne apropiem de epoca 5G. Piața rețelelor e dominată de Nokia, Huawei și Ericsson, deci concurentă e oarecum limitată. Conceptul de "Internet of Things" va fi important pentru Networks, studiile estimând că vor exista 50 de miliarde de device-uri conectate până în 2025. Nokia Here se va extinde către soluții auto și legate de flote de vehicule, iar Technologies se va ocupa cu brevete și licențe, dar acesta nu e încă un teren sigur, conform lui Rajeev Suri.

Oficialul a ținut să menționeze că brandul Nokia e foarte puternic și că într-o bună zi poate se va reveni la produse fizice de consum, dar asta doar prin licențieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×