Huawei Ascend P8 are parte de o nouă scăpare, sub formă de imagine de această dată

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.177 ori
<b>Huawei Ascend P8 are parte de o nouă scăpare, sub formă de imagine de această dată</b>La doar câteva ore după ce am aflat de existența lui Huawei Ascend P8, flagshipul pe 2015 al celor de la Huawei, iată că avem și o primă imagine cu handsetul. Pe el îl așteptam la CES 2015 sau MWC 2015, iar până atunci hai să vedem ce știm...

La doar câteva ore după ce am aflat de existența lui Huawei Ascend P8, flagshipul pe 2015 al celor de la Huawei, iată că avem și o primă imagine cu handsetul. Pe el îl așteptam la CES 2015 sau MWC 2015, iar până atunci hai să vedem ce știm până acum despre acest device.

în primul rând, de vreme ce el calcă pe urmele unor modele cu talii subțiri, smartphone-ul va avea probabil o grosime destul de scăzută. Huawei Ascend P8 ar urma să vină cu o carcasă fabricată din metal și material ceramic, acesta din urmă fiind inclus în zona din spate. Presa din China a descoperit detalii despre Ascend P8, care ar urma să fie un telefon cu ecran Full HD de 5.2 inch, cu o margine curbată 2.5D, după modelul telefonului IUNI U3.

Noul venit ar urma să folosească un procesor Kirin 930 octa core bazat pe arhitectura de 16 nm. Dacă ne uităm la imaginea apărută online, observăm că zona din spate a telefonului are o textură ce aduce cu pielea mai degraba decat ceramic. Remarcăm și că sub camera e o zonă interesantă, până în logo, care ar putea include un mecanism nou, poate unul ce include un scanner de amprente sau un mecanism laser de autofocus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×