Interfata lui HTC Max 4G in actiune (Video)

1.895 ori
<b>Interfata lui HTC Max 4G in actiune (Video)</b>Acesta este al doilea clip video de prezentare a lui HTC Max 4G in doar cateva zile, semn ca terminalul devine tot mai palpabil si gata de a sosi pe piata. Va reamintim ca el va fi lansat in Rusia in data de 26 noiembrie si este primul smartphone...

Acesta este al doilea clip video de prezentare a lui HTC Max 4G in doar cateva zile, semn ca terminalul devine tot mai palpabil si gata de a sosi pe piata. Va reamintim ca el va fi lansat in Rusia in data de 26 noiembrie si este primul smartphone GSM/WiMAX din lume. Iata interfata sa in actiune:

Ce are o memorie Flash de 8 GB, suporta conectivitate 4G si "vorbeste" rusa? Ati ghicit, este HTC T8290, cunoscut mai nou sub numele de HTC Max 4G si care, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus, suporta YouTube, soseste cu o interfata atractiva si un touchscreen ce suporta o rezolutie de 800 x 480 pixeli.

In plus, functiile multimedia ale telefonului sunt impresionante, HTC Max 4G suportand streaming video simultan din 9 surse diferite. Handsetul include si o camera de 5 megapixeli, iar urmatorul pas in evolutia sa va fi probabil emularea panourilor interfatei lui Sony Ericsson XPERIA X1, prin intermediul softurilor produse de XDA Developers.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×