CEO-ul RIM Thorsten Heins intervievat de Engadget; Discută despre viitorul companiei și deciziile sale În 2012 (Video)

797 ori
<b>CEO-ul RIM Thorsten Heins intervievat de Engadget; Discută despre viitorul companiei și deciziile sale În 2012 (Video)</b>Tim Stevens, redactorul șef Engadget care a fost prezent în România luna trecută, a avut recent ocazia să îl intervieveze pe Thorsten Heins, CEO-ul companiei canadiene Research in Motion. în interviul de 12 minute se discută despre BlackBerry 10...

Tim Stevens, redactorul șef Engadget care a fost prezent în România luna trecută, a avut recent ocazia să îl intervieveze pe Thorsten Heins, CEO-ul companiei canadiene Research in Motion. în interviul de 12 minute se discută despre BlackBerry 10 OS și provocările acestui oficial, care în curând va împlini un an în această funcție.

în data de 30 ianuarie 2013 se va scrie un capitol important în istoria RIM și poate și în istoria smartphone-urilor, dacă BB 10 OS va avea succes. RIM a avut un 2012 fără lansări, mizând totul pe cartea noii platforme, care lasa în spate tot ce știam despre BlackBerry OS și preia câteva noțiuni de baza de la QNX și le dezvolta într-un OS modern de smartphone. Heins vorbește în interviu despre faptul că i-a fost greu să facă miile de concedieri la RIM, dar amintește și că acum acțiunile companiei valorează jumătate din cât erau în 2011, deci RIM are un an greu.

Tim Stevens întreabă și despre schimbările legate de comportamentul companiei și așteptările pentru anul viitor. CEO-ul este foarte optimist și afirma că apreciază faptul că și operatorii și-au oferit suportul pentru noul OS, afirmând că trimestrul 4 în acest an va fi dominat de alte companii, deci trimestrul 1 din 2013 rămâne deschis pentru bătălia pentru supremație. Inițial RIM ar fi trebuit să lanseze BB 10 OS la sfârșitul acestui an, dar vestea amânării a venit în vara. Mai multe detalii despre acest personaj interesant și planurile RIM aflați din interviul de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×