CES 2010: Sprint si LG anunta telefoanele Lotus Elite si Rumor Touch

1.862 ori
<b>CES 2010: Sprint si LG anunta telefoanele Lotus Elite si Rumor Touch</b>Sprint si LG au prezentat 2 noi telefoane pentru segmentul de public "fashionista", noile modele fiind LG Lotus Elite si Rumor Touch. Terminalele si-au facut aparitia la CES 2010, iar pe Lotus Elite il puteti admira in imaginea de mai jos. &nbsp; &nbsp;...

Sprint si LG au prezentat 2 noi telefoane pentru segmentul de public "fashionista", noile modele fiind LG Lotus Elite si Rumor Touch. Terminalele si-au facut aparitia la CES 2010, iar pe Lotus Elite il puteti admira in imaginea de mai jos.

Lista sa de specificatii este putin diferita fata de predecesorul acestui model, astfel ca LG Lotus Elite vine cu un display extern de 2.4 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, conectivitate CDMA/1xRTT, o tastatura QWERTY, Bluetooth cu A2DP, GPS, o camera de 2 megapixeli, player audio cu sistem de control extern si un slot pentru carduri microSD.

Handsetul va fi disponibil prin operatorul Sprint incepand cu data de 10 ianuarie si va costa 99.99 dolari cu un abonament pe 2 ani. LG Rumor Touch este de asemenea un handset elegant, un slider lateral dotat cu display touch WQVGA de 3 inchi, o camera de 2 megapixeli si suport pentru conectivitate 3G EV-DO.

LG Rumot Touch

Lista de dotari a telefonului e completata de un jack audio de 3.5 mm, un slot pentru carduri microSD, Bluetooth Stereo, GPS si aplicatii Sprint. Pretul lui Rumor Touch este necunoscut, dar stim ca el va vosi pe piata in primul trimestru al acestui an.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×