CES 2013: Interfața BlackBerry 10 sub formă de hands-on video

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.075 ori
<b>CES 2013: Interfața BlackBerry 10 sub formă de hands-on video</b>RIM se bazează pe un nou sistem de operare spre a ieși din panta negativă în care a intrat în ultima perioadă. La CES 2013 s-a întâmplat ca un editor de la Gottabemobile.com a stat de vorbă cu un developer evanghelist numit Tom Anderson de la...

RIM se bazează pe un nou sistem de operare spre a ieși din panta negativă în care a intrat în ultima perioadă. La CES 2013 s-a întâmplat ca un editor de la Gottabemobile.com a stat de vorbă cu un developer evanghelist numit Tom Anderson de la Research in Motion. Acesta a detaliat interfața și funcțiile ascunse în BlackBerry 10.

Totul este bazat pe swipe și diferite gesturi aduc diverse funcții. Normal că vorbim de un sistem de operare axat pe touch, dar RIM va lansa atât telefoane touch cât și touch + tastatură qwerty fizică.

Apare BlackBerry Hub, un fel de centru cu informații de la mailurile primite până la notificările de sistem. Pare a fi un compromis între sistemul de notificări din Android și hub-urile celebre de pe Windows Phone de la Microsoft.

Mai multe detalii în clipul video:

Observ că din ce în ce mai multe sisteme de operare se axează pe swipe. Așa este Sailfish OS de la Jolla ce se trage din MeeGo, Ubuntu pentru telefoane inteligente mizează pe acest tip de control, o adevărată nebunie. Să vedem care dintre aceste soluții va avea și priză la public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×