CES 2013: Noitavonne prezintă concepte de tablete și telefoane cu design interesant (Video)

1.157 ori
<b>CES 2013: Noitavonne prezintă concepte de tablete și telefoane cu design interesant (Video)</b>Deși CES 2013 a fost un show mai sărac decât în alți ani, axându-se pe electrocasnice mai mult decât pe tablete și telefoane, au existat și câteva firme care au încercat să își facă intrarea pe piața cu această ocazie. Un nume care sună...

Deși CES 2013 a fost un show mai sărac decât în alți ani, axându-se pe electrocasnice mai mult decât pe tablete și telefoane, au existat și câteva firme care au încercat să își facă intrarea pe piața cu această ocazie. Un nume care sună nou pentru noi e Noitavonne, care a prezentat concepte de telefoane și tablete la standul său.

Smartphone-ul Android prezentat primul vine cu un design rotunjit și butoane fizice sub ecran, în vreme ce tableta de 10 inch rulează Android 4.2 aparent și are și o variantă mai mică, de 7 inch. Marginile tabletei de 7 inch sunt cam groase, dar bănuiesc că acest model va avea un preț accesibil. Designurile Noitavonne sunt colorate și curajoase, iar device-urile stau bine în mâna utilizatorului, după cum afirma cei prezenți la stand. La finalul clipului hands on de mai jos vedem și un telefon ultrarezistent, care ar face și un Sonim gelos.

De obicei telefoanele "industriale" au culori fade sau designuri neinspirate, dar în acest caz avem un telefon care e atât dur, cât și stilat. îl vedem scăpat pe jos la un moment dat și el rulează Android, din câte se vede. Mai multe detalii nu avem, dar vom fi cu ochii pe această companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×