Cheers, un telefon concept pe baza de alcool

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.030 ori
<b>Cheers, un telefon concept pe baza de alcool</b>Sa creezi un telefon concept pe baza de alcool e una, dar sa il faci sa arate ca o mica plosca de whisky e deja un semn clar al faptului ca handsetul sta sub semnul alcoolului. Creat de designerul Tryi Yeh, telefonul Cheers, pe care il puteti admira mai...

Sa creezi un telefon concept pe baza de alcool e una, dar sa il faci sa arate ca o mica plosca de whisky e deja un semn clar al faptului ca handsetul sta sub semnul alcoolului.

Creat de designerul Tryi Yeh, telefonul Cheers, pe care il puteti admira mai sus, este bazat pe o celula cu alcool, o alternativa la bateriile Li-ion. Aceasta metoda de alimentare este mai putin costisitoare si poluanta si puteti observa si un mic capac in partea superioara a terminalului, folosit atat pentru a tine "combustibilul" in interior, cat si drept buton functional.

Concept Cheers

In plus, daca vi se face vreodata "sete", puteti degusta lichidul din interiorul lui Cheers, asta daca ati alimentat handsetul cu o bautura cu gust decent. Observam faptul ca acest telefon are un corp transparent si dispune de un ecran full touchscreen, iar camera sa suporta touch zoom.

Telefonul bazat pe alcool, Cheers este un handset genial, atat pentru bautori, cat si pentru cei care se tin departe de vicii.

[Via: concept-phones.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×