Skype 3.0, acum disponibil pe telefoanele Windows Mobile

2.075 ori
<b>Skype 3.0, acum disponibil pe telefoanele Windows Mobile</b>Versiunea Gold a lui Skype este acum disponibila pentru download, in varianta compatibila cu telefoane Windows Mobile. Softul poate fi descarcat de aici si este compatibil atat cu handseturi WM, cat si cu Nokia N800/N810, iPhone si PSP. Skype 3.0 ofera...

Versiunea Gold a lui Skype este acum disponibila pentru download, in varianta compatibila cu telefoane Windows Mobile. Softul poate fi descarcat de aici si este compatibil atat cu handseturi WM, cat si cu Nokia N800/N810, iPhone si PSP.

Skype 3.0 ofera apeluri gratuite intre utilizatorii Skype, instant messaging gratuit si permite apelarea numerelor fixe si mobile folosind Skype Credit sau abonamente speciale. Pentru o calitate excelenta a convorbirilor este recomandata folosirea lui Skype prin intermediul unei conexiuni WiFi.

In cazul in care folositi o conexiune 3G, calitatea va fi excelenta, dar operatorul va va taxa pentru traficul de date. Skype 3.0 poate fi descarcat direct pe telefonul Windows Mobile si instalat imediat, sau salvat pe un PC si apoi transferat pe handset. Veti avea nevoie de un minim de 12 MB spatiu de stocare pentru a instala Skype pe telefon sau 6 MB daca faceti instalarea de pe un card de memorie.

[Via: Share.skype.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×