Chinezii se copiază între ei! Brandul Honor are un frate "geamăn" numit X-Honor

1.340 ori
<b>Chinezii se copiază între ei! Brandul Honor are un frate "geamăn" numit X-Honor</b>Cu toate că termenul de chinezări a început să fie mai puțin folosit în ultima vreme ca urmare a produselor electronice de mai bună calitate venite din China, încă există companii al căror principal obiect de activitate este acela de a copia alte

Deși termenul de chinezărie a început să fie folosit mai rar ca urmare a produselor electronice mai bine închegate ce sosesc din această țară, încă există companii care produc dispozitive ce merită această titulatură. Sunt o mulțime de firme mici ce activează în zona smartphone și de care nici nu am auzit vreodată, companii care încearcă prin orice metodă să se afișeze și desigur să realizeze vânzări.

Copierea celor mai îndrăgite branduri este la ordinea zilei și se pare că nu doar Apple este ținta chinezilor, ci și branduri precum Huawei Honor mai nou. Fix despre existența unei asemenea firme aflăm astăzi odată cu certificarea unui telefon de către TENAA care și-a făcut apariția pe toate site-urile tech populare.

Subiectul a fost repede preluat datorită denumirii Honor V12 pe care telefonul o poartă deși în realitate nu este vorba despre un dispozitiv al celor de la Huawei. Cu puțin research am descoperit că smartphone-ul vine din partea unei companii numită X-Honor care și-a ales acest nume cu bună știință și care iată crează confuzie în online.

Chinezii ce au fondat acest brand își ating iată ținta, aceea de a deveni mai cunoscuți și sunt sigur că în China mulți se păcălesc achiziționând aceste dispozitive crezând că de fapt cumpără un Huawei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×