HTC Sensation sosește mâine În Franța și Marea Britanie; să ne pregătim de lansare?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.964 ori
<b>HTC Sensation sosește mâine În Franța și Marea Britanie; să ne pregătim de lansare?</b>Operatorul francez SFR a lăsat să scape o informație vitală despre unul dintre cele mai așteptate terminale ale verii, HTC Sensation. Acest telefon dual core cu procesor de 1.2GHz va sosi mâine, în data de 19 mai în magazinele operatorului și se...

Operatorul francez SFR a lăsat să scape o informație vitală despre unul dintre cele mai așteptate terminale ale verii, HTC Sensation. Acest telefon dual core cu procesor de 1.2GHz va sosi mâine, în data de 19 mai în magazinele operatorului și se pare că și în Marea Britanie debutul va avea loc în aceeași zi.

Deși lansarea handsetului fusese amânată pentru luna iunie sau chiar iulie în unele țări, ei bine se pare că HTC a grăbit debutul smartphone-ului, asta dacă informațiile scăpate de operator sunt reale. E posibil ca această lansare neașteptată să fie cauzată de apropierea lui Samsung Galaxy S II, prezent deja pe câteva piețe la nivel internațional.

în acest moment Galaxy S II și Sensation sunt modele "top of the line" pentru Samsung și respectiv HTC, reprezentând variantele high end absolut din portofoliile companiilor. întrebarea este: ce model veți alege atunci când ambele telefoane vor sosi pe piața românească?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×