Christian Dior, gata de a lansa inca un telefon de lux

2.114 ori
<b>Christian Dior, gata de a lansa inca un telefon de lux</b>Daca sunteti in cautarea unor indicii cu privire la sfarsitul crizei economice, ei bine lansarea a unui numar mare de telefoane de lux in ultima vreme pare a fi un semn al prosperitatii ce e gata sa se instaleze. Astazi ne oprim asupra unui nou handset...

Daca sunteti in cautarea unor indicii cu privire la sfarsitul crizei economice, ei bine lansarea a unui numar mare de telefoane de lux in ultima vreme pare a fi un semn al prosperitatii ce e gata sa se instaleze. Astazi ne oprim asupra unui nou handset Christian Dior, anuntat la un an si jumatate de la primul model al celebrului designer.

Noile telefoane Dior vin cu un design atractiv, iar primele modele din aceasta colectie vor avea o culoare neagra si vor fi impodobite cu cristale de safir si suflate cu aur. Fiecare model va costa peste 4300 de euro, iar urmatoarea serie va include telefoane Dior cu diamante incrustate, handseturile purtand numele de Zelie, respectiv Zenaide, in varianta pe alb.

Christian Dior va lansa inca un telefon de lux

Zelie va costa in jur de 5300 de euro, in vreme ce Zenaide poate atinge chiar pretul de 9000 de euro. Ultimul model al noii colectii poarta numele de Nacre si vine cu o carcasa impodobita cu perle si un pret de aproximativ 5800 de euro. In plus, va fi lansat si un headset Bluetooth impodobit cu safir, care va sosi in variante de culoare alba sau neagra, la pretul de 313 euro.

Chrisian Dior va lansa un nou telefon de lux

Noile colectii Dior vor debuta in decembrie, la timp pentru niste sarbatori de iarna imbelsugate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×