Chrync - soluție de sincronizarea a bookmark-urilor din Chrome pe telefoanele cu Windows Phone

907 ori
<b>Chrync - soluție de sincronizarea a bookmark-urilor din Chrome pe telefoanele cu Windows Phone</b>Uite o soluție inedită și utilă pentru cei care vor să sincronizeze bookmark-urile stabilite în Chrome cu un smartphone care să ruleze Windows Phone. Aplicația nu are nevoie de nicio extensie pentru browserul Chrome de pe pc. Se promite ca totul...

Uite o soluție inedită și utilă pentru cei care vor să sincronizeze bookmark-urile stabilite în Chrome cu un smartphone care să ruleze Windows Phone. Aplicația nu are nevoie de nicio extensie pentru browserul Chrome de pe pc. Se promite ca totul să fie securizat, conexiunea dintre Windows Phone și browserul Chrome pe PC se face printr-un server Google.

Ce include Chrync:

- suport pentru bookmark-urile criptate;
- pentru parolele sincronizate;
- sincronizate automată la logare
- sharing al bookmark-urilor.

Este ușor de utilizat. Când lansați Chrync pentru prima dată trebuie să vă logați în contul Google și să alegeți opțiunile de sincronizare. Rulează fin și aduce bookmark-urile, istoricul din Chrome, deschiderea de tab-uri, totul într-un mod panoramic.

Atingerea unui bookmark va duce la deschiderea linkului respectiv în browserul default de pe Windows Phone - IE. Există o versiune gratuită și una de 0.99 cenți în versiunea full. O găsiți în Windows Phone Marketplace.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×