Samsung Galaxy Nexus În continuare interzis la vânzare În SUA; Apelul este respins dar Google pregătește o actualizare!

1.290 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus În continuare interzis la vânzare În SUA; Apelul este respins dar Google pregătește o actualizare!</b>La fel cum HTC a trecut de vama SUA cu terminalele sale noi și blocate de procesele Apple folosindu-se de o actualizare software și Google va face acum același lucru. Din moment ce atât HTC, cât și Samsung/Google au încălcat brevete legate de...

La fel cum HTC a trecut de vama SUA cu terminalele sale noi și blocate de procesele Apple folosindu-se de o actualizare software și Google va face acum același lucru. Din moment ce atât HTC, cât și Samsung/Google au încălcat brevete legate de software, cu o actualizare și un fix se pot rezolva problemele. Vă reamintesc că vinerea trecută judecătorul american Lucy Koh a luat decizia ca telefonul Samsung Galaxy Nexus să nu mai fie vândut în SUA.

între timp Google a scos telefonul din canalele sale oficiale de vânzare, el încălcând brevetul '604 Apple cu privire la "căutarea unificată". Dacă nu mă înșel e vorba aici de posibilitatea de a căuta atât în memoria telefonului, cât și în contacte și pe web simultan. Samsung a încercat deja să facă apel la această decizie, dar apelul a fost respins. Urmează acum încă un apel la Curtea Federală din SUA, în vreme ce Google pregătește patch-ul necesar pentru a debloca telefonul spre vânzare.

După cum am spus, Galaxy Nexus a dispărut din Play Store în SUA, fiind acum trecut drept "va sosi în curând". și rețineți că Apple și avocații pregătesc o ofensivă și pentru Samsung Galaxy S III, care la rândul său ar încălca o serie de brevete. în acest moment produsele cele mai problematice pentru Samsung sunt Galaxy Tab 10.1 și Galaxy Nexus, ambele interzise în SUA. Oare ce produs va urma?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×