Samsung Galaxy Nexus În continuare interzis la vânzare În SUA; Apelul este respins dar Google pregătește o actualizare!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.229 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus În continuare interzis la vânzare În SUA; Apelul este respins dar Google pregătește o actualizare!</b>La fel cum HTC a trecut de vama SUA cu terminalele sale noi și blocate de procesele Apple folosindu-se de o actualizare software și Google va face acum același lucru. Din moment ce atât HTC, cât și Samsung/Google au încălcat brevete legate de...

La fel cum HTC a trecut de vama SUA cu terminalele sale noi și blocate de procesele Apple folosindu-se de o actualizare software și Google va face acum același lucru. Din moment ce atât HTC, cât și Samsung/Google au încălcat brevete legate de software, cu o actualizare și un fix se pot rezolva problemele. Vă reamintesc că vinerea trecută judecătorul american Lucy Koh a luat decizia ca telefonul Samsung Galaxy Nexus să nu mai fie vândut în SUA.

între timp Google a scos telefonul din canalele sale oficiale de vânzare, el încălcând brevetul '604 Apple cu privire la "căutarea unificată". Dacă nu mă înșel e vorba aici de posibilitatea de a căuta atât în memoria telefonului, cât și în contacte și pe web simultan. Samsung a încercat deja să facă apel la această decizie, dar apelul a fost respins. Urmează acum încă un apel la Curtea Federală din SUA, în vreme ce Google pregătește patch-ul necesar pentru a debloca telefonul spre vânzare.

După cum am spus, Galaxy Nexus a dispărut din Play Store în SUA, fiind acum trecut drept "va sosi în curând". și rețineți că Apple și avocații pregătesc o ofensivă și pentru Samsung Galaxy S III, care la rândul său ar încălca o serie de brevete. în acest moment produsele cele mai problematice pentru Samsung sunt Galaxy Tab 10.1 și Galaxy Nexus, ambele interzise în SUA. Oare ce produs va urma?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×