Jump Desktop, aplicația ideală pentru control remote desktop de pe telefonul Android, acum cu super preț!

2.320 ori
<b>Jump Desktop, aplicația ideală pentru control remote desktop de pe telefonul Android, acum cu super preț!</b>Pentru că astăzi e încă 4 iulie, Ziua Independenței în SUA Google Play Store este plin de oferte și reduceri pentru aplicațiile Android. Printre ele se numără și jocuri, dar și aplicații serioase, cum este Jump Desktop. Acest software este...

Pentru că astăzi e încă 4 iulie, Ziua Independenței în SUA Google Play Store este plin de oferte și reduceri pentru aplicațiile Android. Printre ele se numără și jocuri, dar și aplicații serioase, cum este Jump Desktop. Acest software este folosit pentru controlul de la distanță al desktop-ului vostru, folosind o tabletă sau telefon Android.

Aplicația are parte de o reducere de 50% și costă acum 17.40 RON, fiind creată de către Phase Five Systems. Softul este compatibil cu RDP și VNC și este securizat, oferind posibilitatea de criptare a informațiilor. Setarea sa este foarte intuitivă: accesați de pe PC sau Mac și urmați pașii afișați. Puteți să vă conectați la computer de pe telefonul Android folosind IP-ul sau hostname-ul, dacă aveți deja RDP/VNC configurat. Aplicația suporta multitouch, pinch to zoom, scrolling cu două degete, pentru a naviga pe computer mai ușor.

Jump Desktop

Jump Desktop oferă și suport pentru tastaturi și mouse, cu tot cu shortcuturi și clickuri dreapta pe mouse, într-o experiență naturală, exact ca pe PC. Până și multitasking-ul este suportat, deci nu va trebui să vă deconectați ca să treceți de la o aplicație la alta. Softul lucrează excelent cu rezoluții mari, suporta o varietate de comenzi date cu ajutorul mouse-ului și este compatibil cu Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Server 2003, Server 2008, Server 2008 R2 și SBS Server.

Jump Desktop - Remote Desktop

Descărcați aplicația de aici și aveți un demo mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×