Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor fi lansate oficial în România pe 17 martie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 969 ori
<b>Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor fi lansate oficial în România pe 17 martie</b>Lansate &icirc;n cadrul unui eveniment grandios &icirc;n Barcelona pe data de 1 martie, noile flagship-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor avea parte și de un debut pe plan local mai repede dec&acirc;t ne așteptam, mai precis pe data de 17 martie...

Lansate în cadrul unui eveniment grandios în Barcelona pe data de 1 martie, noile flagship-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vor avea parte și de un debut pe plan local mai repede decât ne așteptam, mai precis pe data de 17 martie în București. Ulterior, la început de aprilie noile smartphone-uri vor fi disponibile și în magazine, respectiv la operatori.

Aflăm că printre persoanele ce vor urca pe scenă se numără Collin Wright, blogger și speaker TEDx, cât și Cristian Onețiu, life coach, autor și antreprenor. Aceștia ne vor dezvălui secretele transformărilor de succes din spatele noului Galaxy S6.

După cum bine știm, noile modele dezvoltate de către Samsung sunt de departe cele mai premium smartphone-uri de până acum, acestea sosind cu ramă metalică și sticlă pe partea din spate. Ne așteptăm la un eveniment la fel de bine organizat ca și cel din Barcelona care să includă momente artistice. Vom reveni marți cu materiale video de la fața locului. Ați pus deja pe lista de achiziții noul Galaxy S6?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×