Cine este @evleaks: povestea lui Evan Blass, cel mai mare zvonac al smartphone-urilor!

2.492 ori
<b>Cine este @evleaks: povestea lui Evan Blass, cel mai mare zvonac al smartphone-urilor!</b>Cei de la Android Police au reușit în sfârșit să dezvăluie identitatea lui @evleaks, cel care pune mâna mereu primul pe imagini de presă cu telefoane nelansate încă. Având un an de scăpări în spate, @evleaks a decis să acorde un interviu,...

Cei de la Android Police au reușit în sfârșit să dezvăluie identitatea lui @evleaks, cel care pune mâna mereu primul pe imagini de presă cu telefoane nelansate încă. Având un an de scăpări în spate, @evleaks a decis să acorde un interviu, iar numele real al persoanei din spatele contului de Twitter este Evan Blass.

Evan a postat pe Twitter imagini în premieră cu telefoane ca Nokia Lumia 820 și 920, HTC One și chiar și Galaxy S4. Dacă veți căuta pe Google "evleaks", veți găsi 900.000 de rezultate, deci popularitatea acestei persoane este incontestabilă. Cele mai recente scăpări publicate de Evan sunt fotografii ale lui Motorola X Phone și imagini cu LG Optimus G2.

Acest zvonac nu publică doar imagini, ci și specificații, precum lista de dotări a phabletului HTC, pe care încă îl așteptam. Evan are 31.500 de followeri pe Twitter și se afla în relații foarte apropiate cu brandurile HTC și Nokia, recunoscând că unele scurgeri de informații sunt controlate de marile companii.

Evan a lucrat la Engadget între 2005 și 2008, apoi la Pocketnow.com între 2010 și 2012, unde și-a clădit faima pe baza scăpărilor HTC. La începutul lui 2012 a pornit și proiectul @evleaks și toate aceste realizări trebuie admirate, mai ales că Evan suferă de scleroza multiplă și nu poate avea un job normal.

Citiți interviul complet aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×