Cineva a primit 10 telefoane Pixel 3 roz din greşeală după ce şi-a returnat telefonul Pixel stricat spre Google

2.545 ori
<b>Cineva a primit 10 telefoane Pixel 3 roz din greşeală după ce şi-a returnat telefonul Pixel stricat spre Google</b>Telefoanele din seria Google Pixel au cunoscut reduceri în ultima vreme, cel puţin în State, dar există şi cumpărători nemulţumiţi. Unul dintre ei şi-a publicat povestea pe Reddit şi e cu siguranţă una trăznită. Posesorul de telefon Pixel 3

Telefoanele din seria Google Pixel au cunoscut reduceri în ultima vreme, cel puţin în State, dar există şi cumpărători nemulţumiţi. Unul dintre ei şi-a publicat povestea pe Reddit şi e cu siguranţă una trăznită. Posesorul de telefon Pixel 3 a vrut banii înapoi pe device, doar pentru a primi 10 Pixel-uri din greşeală.

Pe numele său de pe Reddit, Cheetohz, acest norocos a trimis înapoi la Google un Pixel 3 alb care avea probleme. Era un model cu 128 GB stocare şi care valora 900 de dolari. În loc să primească banii înapoi sau eventual o altă unitate, Cheetohz s-a trezit cu 10 unităţi Pixel 3 roz acasă. Norocosul e totuşi corect şi vrea să returneze "captura", în loc să oprească telefoanele, cum ar fi fost tentat.

Planul iniţial era de a primi un Pixel 3 "Not Pink" ca înlocuitor al modelului defect, cel mai probabil contra cost. Asta pentru că Google îi oferea lui Cheetohz doar 80 de dolari pentru modelul Pixel 3 stricat. Din punct de vedere legal cumpărătorul poate păstra toate cele 10 modele, aşa scrie în reglementările aplicate de Comisia de Comerţ din SUA:

Orice mărfuri nesolicitate sunt păstrate ca un cadou gratuit.

Totuşi există şi conceptul de "îmbogăţire injustă" în legislaţie. Personal mă declar mai degrabă îngrijorat că Google nu vrea să îi plătească integral telefonul stricat... Depinde şi de daune totuşi şi de cauza lor. Povestea nu se va termina aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×