Cladirea in forma de telefon, doar in Japonia

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.783 ori
<b>Cladirea in forma de telefon, doar in Japonia</b>Imaginea de mai jos da sintagmei "a-ti face cumparaturile pe telefon" o noua semnficatie, de vreme ce aceasta cladire cu fatada in forma de telefon mobil este de fapt un mare magazin de electronice, din Japonia. Magazinul este al dealerului Bic Camera,...

Imaginea de mai jos da sintagmei "a-ti face cumparaturile pe telefon" o noua semnficatie, de vreme ce aceasta cladire cu fatada in forma de telefon mobil este de fapt un mare magazin de electronice, din Japonia.

Magazinul este al dealerului Bic Camera, iar fiecare dintre butoanele "handsetului" reprezinta o sectiune a magazinului, pe "buton" fiind indicate produsele disponibile in respectivul segment. Acest gen de arhitectura urbana ne intareste inca o data convingerea ca publicul japonez este ahtiat dupa telefoanele mobile si tot ce are legatura cu acestea.

La urma urmei, fiecare imagine surprinsa cu o strada japoneza ne prezinta cateva zeci de oameni cu ochii pe ecranele propriilor handseturi. In "metroul usor" al japonezilor textingul e in floare, consolele portabile sunt la putere, dar oare toata aceasta tehnologizare nu duce putin si la izolare sociala?

[Via: Gsmdome.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×