Nokia X6, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

6.621 ori
<b>Nokia X6, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>Nokia X6 este un handset muzical cu potential enorm si o popularitate pe masura, lucru dovedit de faptul ca acest handset se afla pe locul 2 in preferintele utilizatorilor Mobilissimo.ro. Handsetul ne-a fost oferit recent in teste, iar rezultatul poate fi...

Nokia X6 este un handset muzical cu potential enorm si o popularitate pe masura, lucru dovedit de faptul ca acest handset se afla pe locul 2 in preferintele utilizatorilor Mobilissimo.ro. Handsetul ne-a fost oferit recent in teste, iar rezultatul poate fi urmarit in recenzia video de mai jos:

Trebuie mentionat inca o data ca avem de-a face cu un telefon muzical de exceptie, ale carui functii multimedia se apropie de perfectiune. Playerul sau video suporta formaturile WMV/RV/MP4/3GP, iar handsetul vine cu suport YouTube, in vreme ce sunetul oferit de X6 este de o calitate excelenta. La aceasta calitate contribuie si castile foarte bune care vin cu terminalul, ele stand bine in urechi si oferind un controller de volum direct pe cablu.

Radiourile online sunt si ele suportate, impreuna cu podcasturile video si audio. Difuzorul extern al terminalului se aude clar si suporta chiar efecte in cazul soneriilor. In plus, cu aplicatia Music DJ puteti crea playlisturi foarte intuitiv, pentru a completa experienta muzicala. Si camera acestui model Nokia se comporta bine, realizand poze la o calitate buna si oferind utilizatorului optiunea de a trimite fotografiile imediat dupa realizare via MMS, Bluetooth sau upload OVI.

In ciuda faptului ca terminalul ruleaza Symbian, interfata sa este destul de intuitiva, mai ales pentru un handset cu ecran touch. La capitolul defecte amintim de carcasa din plastic a telefonului, care ar fi putut fi superioara calitativ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×