Clip YouTube cu noul prototip Intel MID

1.268 ori
<b>Clip YouTube cu noul prototip Intel MID</b>Evident putem presupune ca aceia dintre dumneavoastra care sunt interesati de domeniul IT&C au tresarit auzind cuvintele "Intel" si "prototip" in acelasi context, dar va oferim mai mult de atat, un video preview al noului sistem de operare MIDINUX si al...

Evident putem presupune ca aceia dintre dumneavoastra care sunt interesati de domeniul IT&C au tresarit auzind cuvintele "Intel" si "prototip" in acelasi context, dar va oferim mai mult de atat, un video preview al noului sistem de operare MIDINUX si al terminalului pe care ruleaza.

Veti vedea sistemul la lucru, fiind utilizat pentru a naviga pe internet, pentru a edita text, pentru a viziona un film si, nu in ultimul rand, pentru jocuri. Produsul final nu va fi identic cu aceasta versiune, acesta este si motivul pentru care au loc aceste teste: depistarea si corectare eventualelor "buguri" din sistem. Totusi merita sa privim acest preview al noului sistem de operare cu atentie, caci e posibil sa asistam la nasterea unui concurent al lui Vista.

Pozitionarea UMPC-urilor de la Intel in 2 categorii este extrem de interesanta: pe de o parte avem UMPC-urile care ruleaza un sistem de operare cu toate dotarile, si pe de alta parte avem terminale care pot fi numite un pic exagerat "low end", fiind dedicate in special browsingului. Aceste 2 variante sunt disponibile la preturi si capacitati diferite, adresandu-se unor publicuri care nu au aceleasi asteptari. Urmarind clipul veti putea observa un prototip de MID, disponibil la pretul de 500 de dolari, cel pe care UMPC-urile ar fi trebuit sa il aiba initial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×