Clona a lui Powerpoint adaugata la Google Docs

1.071 ori
<b>Clona a lui Powerpoint adaugata la Google Docs</b>Google a lansat astazi o versiune beta a lui Presentations, o clona web-based a celebrului si utilului Microsoft Powerpoint. Google Presentation permite utilizatorilor sa creeze slideshowuri si sa le imparta cu toti prietenii sau cu un set predefinit de...

Google a lansat astazi o versiune beta a lui Presentations, o clona web-based a celebrului si utilului Microsoft Powerpoint.

Google Presentation permite utilizatorilor sa creeze slideshowuri si sa le imparta cu toti prietenii sau cu un set predefinit de contacte. De asemenea Google Presentations poate fi considerat o unealta gratuita si o alternativa de top la celebrul Microsoft Powerpoint, permitand utilizatorilor sa blocheze accesul din exterior la documentele personale. Clientii de rand pot prezenta slide showurile in direct unui grup de oameni, fara a fi cazul unor intreruperi, decat pentru comentariile atat de necesare.

Ca si orice alta aplicatie Google, fisierele create prin intermediul lui Presentation poarta cu ele o lista completa de modificari efectuate si pe cea a oamenilor care le-au creat. Utilizatorii vor putea acum sa-si trimita fisiere cu ajutorul butonului destinat serviciilor one-click-email, dandu-le acces la prezentare. Presentations a preluat numeroase elemente de baza de la Microsoft Powerpoint, cum ar fi laytout-uri, designeuri, adaugand si un super mod de editare video. Singurul element care nu a fost inclus in Presentations este animatia, dar ne multumim cu restul feature-urilor aplicatiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×